Budak umur 14 taun nimbulkeun buaya dina beungeutna pikeun kabur saatos sato galak éta ngonci rumaja dina rahangna sareng nyobian nyered anjeunna dugi ka maotna.

Hiji rumaja sacara ajaib lolos tina rahang buaya ku cara neunggeul kana sirah. Om Prakash Sahoo, 14, sareng réréncangan na di Walungan Kani di India nalika sato galak éta nyéépkeun anjeunna di jero cai sareng nyeret anjeunna dugi ka maotna. 1Éta rumaja junun kabur tina rahang buayaKiridit: Alamy... baca leuwih

Budak umur 14 taun nimbulkeun buaya dina beungeutna pikeun kabur saatos sato galak éta ngonci rumaja dina rahangna sareng nyobian nyered anjeunna dugi ka maotna.

Hiji rumaja miraculously lolos rahang hiji buaya ku punching anjeunna dina sirah. Om Prakash Sahoo, 14, sareng réréncangan na di Walungan Kani di India nalika sato galak éta nyéépkeun anjeunna di jero cai sareng nyeret anjeunna dugi ka maotna. 1 Éta rumaja junun kabur tina rahang… baca leuwih

Abdi kabur ti kulawarga Amish anu inses nalika yuswa 18

Hiji indung anu digedékeun di Amish geus ngungkabkeun kumaha awéwé jeung barudak anu subjected kana nyiksa seksual pikareueuseun jeung "ditampik" ti kulawarga maranéhanana lamun aranjeunna peupeus aturan. Nalika Emma Gingerich, 36 taun, ngungsi hiji-hijina kahirupan anu anjeunna kantos terang dina yuswa 18 taun, anjeunna ngan ukur ngagaduhan pendidikan kelas salapan ... baca leuwih

Misteri salaku insinyur Inggris 37 taun ditembak maot sareng dua réréncangan di supermarkét Méksiko nalika balanja

Hiji lalaki Inggris geus ditémbak maot di supermarket Méksiko barengan dua babaturanana nalika kolotna bingung nyebutkeun anjeunna 'di tempat salah dina waktu salah'. Insinyur software Ben Corser, 37, ti Cornwall, ditembak nalika ngajalankeun tugas di Colima, Mexico barat, dina… baca leuwih

Hiu 'Zombie' nyerang mangsa séntiméter ti panyilem anu ngajempolan

Ieu momen pikasieuneun hiji "zombie" hiu narajang inci mangsa na ti palika stunned, sarta maranéhanana kabéh nyebutkeun hal anu sarua. Euan Rannachan, 36 taun, aya di Pulo Guadalupe, sakitar 200 kilométer ti basisir daratan Méksiko, nalika hiu bodas hébat muncul sareng tetep dina cai. … baca leuwih

Putin dirawat pikeun 'kanker canggih dina April' salaku 'ahirna meureun deukeut' pikeun Kremlin tiran, kapala mata-mata AS nyebutkeun.

Vladimir Putin anu gering dirawat pikeun kanker maju dina April, saur pamimpin mata-mata AS. Pejabat senior dilaporkeun nyarios yén pembantu di jero Kremlin "ngarasakeun kiamat" pikeun diktator Rusia anu umurna 69 taun. 2Présidén Rusia Vladimir PutinKiridit: AP 2Putin pendak sareng Boris Titov, wawakil… baca leuwih

Naon ari rhinoplasty sareng naon mangpaatna?

   Pikeun alesan kaséhatan atawa estetika, rhinoplasty mangrupakeun pilihan giat pikeun reshaping atawa repairing irung. Beuki loba jalma anu ngarobah kana prosedur ieu pikeun ngajawab masalah nasal husus. Tapi naon éta sareng naon kauntungan utama? Tulisan kami ayeuna ditujukeun pikeun ngajelaskeun… baca leuwih

Naon dagangan na naon éta?

Profitability tina hiji dagang mana saluareun kahayang, saprak téhnik diperlukeun anu nyumbang kana naon anu dicita-citakeun pikeun dihontal. Kiwari, pamasaran ngagunakeun pangaweruh béda anu geus diadopsi leuwih taun pikeun merangsang purchases ku konsumén. Merchandising pikeun perusahaan nyaéta… baca leuwih

Barack Obama mingpin upeti Platinum Jubilee ka Ratu ti sakumna dunya nalika Paus sareng Macron ngirim pesen

BARACK Obama nyarios yén ratu "ngingetkeun kuring ka nini kuring" nalika kapribadian ti sakumna dunya ngucapkeun salamet ka raja dina catetan na 70 taun dina tahta. Anu umurna 96 taun nyaéta raja Inggris munggaran anu ngagungkeun jubilee platinum sareng fans karajaan di sakumna dunya ngagaduhan… baca leuwih

Ibu diperkosa dina karéta ku inspektur tikét sareng tilu batur saatos ditipu ka kelas munggaran

A MOM ieu disangka geng diperkosa dina karéta ku inspektur tikét jeung tilu lalaki séjén sanggeus lured kana gerbong kelas hiji. Indung ngora dua anak ngosongkeun korsi kelas ékonomi na saatos ditawaran kompartemen AC salami ... baca leuwih

A %d blogger sapertos kieu: