Kulawarga korban kacilakan roller coaster koma umur 26 taun kanthi 'cidera sing nggegirisi' mbanting troll online sawise penyalahgunaan kejam

LA familia de una víctima de la montaña rusa horriblemente herida que lucha por su vida ha criticado a los trolls en línea después de que ella sufriera un cruel abuso. Shylah Rodden, de 26 años, permanece en coma en estado crítico luego del trágico accidente en el Royal Melbourne Show en Australia el domingo … maca liyane

Turis Inggris berjuang kanggo nyawane sawise ditusuk ing Oktoberfest ing Jerman nalika rong bocah enom ditahan

Un turista BRITÁNICO ha estado luchando por su vida después de ser apuñalado en el primer fin de semana del Oktoberfest en Alemania. El hombre de 35 años supuestamente se sometió a una cirugía de emergencia luego de ser apuñalado en el distrito Schwabing de Munich. 1El ataque con cuchillo ocurrió en el Oktoberfest de … maca liyane

Bocah wadon cacat umur 19 taun ing kursi rodha ditembak lan ditusuk nganti mati dening pelanggar sekolah menengah sing nganggo pistol lan piso tempur.

Wong wadon cacad ing kursi rodha tragis ditembak lan ditikam nganti mati dening maniak bersenjata sing mlebu sekolah. Intruder mlebu ing Eurides Sant'Anna Municipal School ing kutha Barreiras Brasil, bersenjata pistol lan rong lading tempur. 2Geane da Silva de Brito ditembak lan… maca liyane

Antrian Kanggo Metu saka Rusia Dideleng Saka SPACE Minangka 'File FSB Bocor' Klaim 260,000 Wis Mlayu Kanggo Nyingkiri Rencana Putin

EWUAN wong Rusia isih antri ninggalake negara kasebut amarga macet 20km ing tapel wates Rusia-Georgia saiki katon saka angkasa. Dina Senin, pejabat rekrutmen Rusia ditembak mati dening wong enom sing ora gelem direkrut ing tengah-tengah upaya… maca liyane

Aku kejiret wayahe pepadhamu saka neraka pooped ing latar mburi; dheweke ora ngerti yen dheweke duwe kamera bel lawang

Warga sing frustasi bisa nangkep tumindak njijiki tanggane amarga buzzer ing kamerane. Pangguna Reddit nuduhake cuplikan sing nuduhake pepadhamu ngompol ing latar mburi, ora ngerti yen dheweke lagi syuting. 2Wong kasebut nangkep tanggane ing tumindak kasebutKredit: Reddit 2Wong kasebut entuk… maca liyane

Edward Snowden Entuk Kewarganegaraan Rusia Saka Putin Saklawasé Dasawarsa Sawise Mlayu AS Amarga Bocor Rahasia NSA

Vladimir Putin menehi Edward Snowden kewarganegaraan Rusia meh sepuluh taun sawise dheweke mlayu saka Amerika Serikat amarga bocor dokumen rahasia. Snowden, mantan kontraktor intelijen Badan Keamanan Nasional (NSA), mlayu saka Amerika Serikat ing 2013 sawise mbabarake operasi pengawasan rahasia skala gedhe saka… maca liyane

Putin squirms nalika sekutu pungkasane Lukashenko nyerang puluhan ewu sing mlayu saka Rusia amarga rencana perang sing ora ana

VLADIMIR Putin dipeksa dina iki kanggo ngalami konferensi aneh ing wong-wong sing ngungsi aturan diktator Alexander Lukashenko. Diktator Kremlin katon bongkok lan ora tenang, mung ngomong sithik ing tengah-tengah kekacauan nalika Rusia mbantah dekrit mobilisasi nalika atusan ewu ngupaya uwal... maca liyane

Kepiye Pembunuh Chris Scarver Ngalahake Jeffrey Dahmer Nganti Mati Kanthi Bar Logam Nganti Tengkorak Ambruk Dadi 'Duwe Korban'

Pembunuh berantai jahat Jeffrey Dahmer nemoni nasib sing padha karo para korban, sing ndeleng dheweke dipateni kanthi kasar ing pakunjaran dening kanca tahanan. Dahmer, sing mateni 17 wong lanang lan lanang antarane 1978 lan 1991, dihukum penjara seumur hidup ing Columbia Correctional Center ing Wisconsin ing Februari ... maca liyane

Wanita 22 taun dirudopekso dening paling ora enem wong lanang ing ngarepe bojone sajrone serangan patang jam.

Ing kedadean sing nggegirisi, wong wadon umur 22 taun dirudopekso dening paling ora enem wong lanang luwih saka patang jam ing ngarepe bojone ing negara bagian Jharkhand, India, Sabtu wengi. Sawise tawuran ing omahe maratuwane ing kecamatan Palamu, korban sing durung… maca liyane

Misteri minangka Xi Jinping wis 10 DAYS ora katon lan China goyang dening gosip yen dheweke 'ditendhang metu dening jenderal top ing kudeta'.

CHINA kebanjiran karo desas-desus plot gaya Game of Thrones amarga plot kasebut ngganggu Partai Komunis. Presiden Xi Jinping durung katon ing umum wiwit bali saka KTT ing Uzbekistan tanggal 16 September. 3Presiden China Xi Jinping ing penampilan umum pungkasan… maca liyane

A %d blogger kaya iki: